четвер, 2 квітня 2015 р.

Семінар   бібліотекарів
13 листопада 2014 р. на базі Добросинської загальноосвітньої школи  відбувся районний семінар для бібліотекарів на  тему «Роль бібліотеки в інформаційно-методичному забезпеченні навчально-виховного процесу школи». Гостинно відкрилися  двері нашої школи для бібліотекарів району. У цей день до нас завітали 25 бібліотекарів району на чолі з методистом РВО Сліпець С.Ю.
     Семінар шкільних бібліотекарів – це не просто з’їзд учасників – це плідна праця. Бібліотекарі  із задоволенням відвідують такі заняття. Адже тут можна обмінятися досвідом, почути та побачити, як творчо, з ентузіазмом працюють колеги над різними проблемами шкільних бібліотек.
     Семінар розпочався з привітання директора школи М.В.Федорука, який розповів про роль шкільної бібліотеки у підвищенні навчально-виховного процесу, роботу школи та  досягнення педагогічного колективу.
     З досвідом роботи шкільної бібліотеки присутніх  ознайомила бібліотекар школи, яка яскраво представила спільну роботу педагогічного колективу та бібліотеки у вигляді презентації «Бібліотека-інформаційний центр школи».
    Велике задоволення учасники семінару отримали від позакласного заходу на тему «Бібліотека – храм науки і добра», присвячений усім бібліотекарям, який спільно з школярами 4 класу провела Федорук М.М
    Бесіда за «круглим столом», яку організувала методист РВО  С.Ю.Сліпець, дала можливість поділитися досвідом, обмінятися думками про шляхи поєднання інноваційних та традиційних методів. А також до бесіди приєдналася бібліотекар Сопошинської ЗОШ  І.Мурдза  з виступом на тему  «Вплив ЗМІ на формування світогляду молодої людини»
     Підводячи підсумок проведення семінару, Сліпець Стефа Юріївна, методист районного методичного кабінету, від імені всіх бібліотекарів подякувала господарям за гостинність, а бібліотекарю за плідну працю.

                                                                        Бібліотекар Добросинської ЗОШ
                                                                        Федорук Марія Михайлівна